Λύκειο


Αγαπητοί γονείς,

σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας, το ακαδημαϊκό  έτος για τους μαθητές του Λυκείου θα λήξει στις 25 Μαΐου. Αμέσως μετά  θ’ ανακοινωθούν, από τις σχολικές μονάδες, τα προγράμματα  των απολυτηρίων εξετάσεων για τις δύο μικρότερες τάξεις του Λυκείου,  οι οποίες θα ολοκληρωθούν  μέχρι τις 14 Ιουνίου.  Στα Φροντιστήρια Πρωτοπαπά θ’ ακολουθήσουμε κανονικά το πρόγραμμα σπουδών μας, μέχρι και τις 25  Μαΐου και στη συνέχεια θα περάσουμε σε πρόγραμμα στήριξης των εξετάσεων για κάθε τάξη ξεχωριστά,  σύμφωνα με το οποίο θα καλύπτουμε κάθε μαθητή μας μέχρι και τις προγραμματισμένες ημερομηνίες εξέτασής του στα αντίστοιχα μαθήματα που παρακολουθούσε.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσο στο απαιτητικό έργο της προετοιμασίας και επίβλεψης του παιδιού σας στις σχολικές απαιτήσεις, όσο και για την ολοκληρωμένη παρουσίαση της ύλης και των μεθόδων αντιμετώπισης της σε ευρύτερο φάσμα, όπως ακριβώς απαιτείται από τις  γενικές εξετάσεις  στις οποίες θα διαγωνισθούν τα παιδιά στο τέλος της τρίτης τάξης του λυκείου, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα σας υπενθυμίζουμε ότι οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις που μπορείτε να μας κάνετε σχετικά με την βελτίωση οποιασδήποτε παρεχόμενης εκπαιδευτικής ή και άλλης υπηρεσίας μας,  θα αξιολογηθεί από την διεύθυνση με ιδιαίτερη χαρά και προσήλωση, αφομοιώνοντας όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα αναβαθμίσουν το έργο μας και θα μας βηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι.

Σαν συνέχεια λοιπόν αυτού του έργου, νιώθουμε την υποχρέωση να σας επικοινωνήσουμε από τώρα τα σχέδια μας για την επόμενη τάξη,  σε επίπεδο θερινού αλλά και χειμερινού προγραμματισμού, προκειμένου να γνωρίζετε όχι μόνο τους κύκλους σπουδών μας αλλά και το κόστος αυτών. Διαβάστε και συζητήστε με το παιδί σας  το πλάνο που προτείνουμε και μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό  σας.

Η ομάδα καθηγητών του φροντιστηρίου!

 

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στα προτεινόμενα προγράμματα σπουδών , διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε επίπεδο διαδικασίας και προγραμματισμού,  γεγονός που την καθιστά αναγκαία.

 

Επαφή

Φροντιστήρια Πρωτοπαπά-ready4exams
Διδακτήριο 1
Λ. ΒΕΪΚΟΥ 14
11147, ΓΑΛΑΤΣΙ
1ος Όροφος
τηλ. 2102222503
protopapa@ready4exams.gr

Διδακτήριο 2
Ακακιών & Γιασεμιών 15
15233, Χαλάνδρι
τηλ. 2106833389
polydroso@ready4exams.gr

© 2013 - Φροντιστήριο Πρωτοπαπά, Γαλάτσι, Χαλάνδρι- Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Επιμέλεια: giorgos protopapas - κιν:6976999797