2002-2023.......21 χρόνια μαζί!

Το φροντιστήριο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ λειτουργεί από το 2002 σε κεντρικότατο και εύκολα προσβάσιμο σημείο του δήμου Γαλατσίου και από το 2016 με νέο παράρτημα και στο Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σε όλο αυτό το διάστημα αναπτύσσουμε με σταθερότητα και αξιοπιστία το εκπαιδευτικό μας έργο και κάθε χρονιά ανταμειβόμαστε ηθικά από τις πολλές επιτυχίες των μαθητών μας τόσο στις σχολικές τους επιδόσεις όσο και κατά την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Αυτές ακριβώς οι επιτυχίες πιστεύουμε ότι αποτελούν για εμάς την αποτελεσματικότερη διαφήμιση για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Θεωρούμε χρέος μας να παρέχουμε εκπαιδευτικό έργο υψηλών προδιαγραφών

  • εστιάζοντας στην επιτυχημένη ανταπόκριση του μαθητή στις απαιτήσεις της τάξης του και παράλληλα

  • προετοιμάζοντάς τον άρτια για τις κρίσιμες ώρες που θα διεκδικήσει τη θέση του στο Πανεπιστήμιο, στο τέλος του λυκείου.

Βρισκόμαστε δίπλα στο μαθητή

  • ως ειδικευμένοι δάσκαλοι που χτίζουν γόνιμη σχέση μαζί του έτσι ώστε να πείθεται για την αξία και το μεγαλείο της γνώσης αλλά και ως παιδαγωγοί που διακριτικά και σταθερά βρίσκονται δίπλα του, εμψυχώνοντάς τον και στηρίζοντάς τον μπροστά σε οποιοδήποτε εμπόδιο ενδεχομένως συναντήσει στον αγώνα του.

Βρισκόμαστε δίπλα στους γονείς

  • που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και μας επιτρέπουν να μοιραζόμαστε μαζί τους ένα μεγάλο όραμα για το μέλλον τους

  • εξασφαλίζοντας ένα χώρο μελέτης ζεστό και ασφαλή,

  • συζητώντας συχνότατα τις επιδόσεις και την εξέλιξή τους,

  • ενώνοντας τις δυνάμεις και την εμπειρία μας με αυτούς, έτσι ώστε στα χρόνια του σχολείου, ο μαθητής μας να προετοιμάζεται κατά το βέλτιστο τρόπο για τη ζωή του μετά το λύκειο, με σεβασμό στην ιδιοσυγκρασία, στο χαρακτήρα, στα όνειρά του και στις ιδιαίτερες κλίσεις του,

  • παρέχοντας λογικές τιμές και προσφορές διδάκτρων ώστε να μπορεί κάθε οικογένεια να βοηθήσει με μαθήματα τα παιδιά της.

                                                                       Με εκτίμηση και σεβασμό στην προσπάθεια!